Beste klant,

Graag houden we je op de hoogte van de situatie bij Hal20design, gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Wij treffen passende maatregelen om de veiligheid en gezondheid van al onze medewerkers, relaties en klanten te garanderen. Deze maatregelen hebben geen invloed op leveringen en bereikbaarheid: Hal20design levert zoals je dat gewend bent.

Onze logistieke partners JPHaarlem en PostNL hebben aangegeven extra maatregelen te nemen om ook in deze tijden op een verantwoordelijke manier te blijven bezorgen. Onze bezorgers blijven dus gewoon alle bestellingen bezorgen.

De actuele status is als volgt:

 

Leveringen

Producten die op voorraad zijn, worden normaal uitgeleverd.
Onze vervoerders PostNL en JPHaarlem blijven bestellingen bij je afleveren.

 

Veiligheid en bereikbaarheid

Onze winkel in Amsterdam is momenteel (onder voorbehoud) regulier open of op afspraak open. Bel of mail ons om in contact te komen. Vrijwel al ons kantoorpersoneel inclusief klantenservicemedewerkers zijn vanaf thuis aan het werk. Onze klantenservice is bereikbaar zoals je van ons gewend bent.
Indien de situatie verandert, passen we de informatie op deze pagina aan. Vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder! Bekijk de contactinformatie op deze pagina.

Stay safe, stay healty 

Duco van Wees