checkGratis verzending vanaf € 25,-checkGrootste Koozo dealer NLcheckGratis montage service

Mandje ( )

Meubel montage service

Ga voor gemak met de Hal20design meubel service.

Wij maken het jou als klant graag een stukje makkelijker, zo ook bij het bestellen en laten thuisbezorgen van grote meubels. Met de Hal20design meubelservice nemen wij alle rompslomp uit handen, zodat jij direct van jouw nieuwe meubel in huis kunt genieten. Dat betekent:

  • Je nieuwe meubel wordt gratis thuisbezorgd op de dag naar keuze In het besteltraject kies je zelf de gewenste bezorgdag. Handig, want zo weet je zeker dat je meubel wordt bezorgd op een dag die jou uitkomt!
  • Je ontvangt bericht in welk tijdvak je ons kunt verwachten Laat in het besteltraject je mobiele nummer achter, zodat je op de dag van bezorging exact weet hoe laat je je bestelling kunt verwachten.
  • Jij kiest de plek waar wij je nieuwe meubel plaatsen Onze bezorgers plaatsen je nieuwe meubel direct op de juiste plek in huis. Of dat dat nu in de woonkamer of op de slaapkamer is. We bezorgen t/m de 4e verdieping, of hoger als een lift aanwezig is. Zorg er wel voor dat de doorgang vrij en groot genoeg is.
  • Wij pakken je nieuwe meubel uit en nemen de verpakking mee.
  • Wij monteren jouw nieuwe aankoop.
  • Service is uitsluitend beschikbaar voor verkoop binnen Nederland en België.

 

Wij pakken de bestelling voor je uit en controleren of alles klopt. En al het verpakkingsmateriaal? Dat nemen wij weer mee. Zo kun je direct van je nieuwe meubel in huis genieten!