checkGratis verzending vanaf € 25,-checkGrootste Koozo dealer NLcheckGratis montage service

Mandje ( )

Retourneren bij Hal20design

Wilt u uw online bestelling retourneren, bijvoorbeeld omdat deze niet naar wens is of omdat u een verkeerd artikel heeft ontvangen? Geen enkel probleem. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het retourneren van uw bestelling.

 

Uw retour opsturen

U kunt uw artikel via de post aan ons retour zenden. Dit doet u bij bijvoorbeeld een PostNL punt of via een andere postlocatie. Zorg dat u het juiste retouradres op het pakket vermeldt. Deze vindt u onderaan deze pagina.

 

Grote of kwetsbare artikelen

Onlineartikelen die wij met onze bezorgdienst bij u geleverd hebben, kunnen we ook bij u ophalen. Dit geldt ook voor kwetsbare artikelen die tijdens het transport gemakkelijk kunnen beschadigen. De kosten hiervoor bedragen €50. Indien u het product zodanig heeft gebruikt dat het niet meer 'als nieuw' verkocht kan worden, dan zijn wij genoodzaakt om een eventuele waardevermindering in te houden. Artikelen zijn "als nieuw" indien deze onbeschadigd en ongebruikt zijn. Het is ook mogelijk om uw pakket via PostNL verzekerd retour te sturen, zodat eventuele beschadigingen van het pakket bij PostNL geclaimd kunnen worden. Lees hierover meer op de website van PostNL. De kosten van een verzekerde verzending verschillen per pakket en soort verzekering. Twijfelt u hoe een artikel retour moet zenden? Neem dan contact op met klantenservice, wij kunnen u dan verder helpen.

 

Retouren in de winkel

Het is ook mogelijk om uw online bestelling in onze winkel te retourneren. U ontvangt na herroeping het bedrag op dezelfde wijze terug als u heeft betaald. Bekijk de Betalen & Geldzaken pagina voor meer informatie over geldteruggave.

 


 

Retourvoorwaarden

Retourtermijn

Voor de meeste online artikelen geldt dat u binnen een termijn van 14 dagen, na ontvangst van het artikel, zonder opgave van redenen van de aankoop af kunt zien. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de bestelling fysiek in bezit krijgt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Retour aanmelden

Om een retour van een online bestelling aan te melden neemt u contact op met klantenservice. Wij kunnen uw retourzending correct en snel afhandelen. Het Europese modelformulier voor herroeping, deze vindt u hier, dient u in te vullen en deze toe te voegen aan de retourzending.

Aansprakelijkheid retourzending

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Hal20design niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed, of retourneer het artikel in onze winkel.

Waardevermindering retourzending

U bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Defect of verkeerd artikel ontvangen

Wanneer u een verkeerd of defect artikel heeft ontvangen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij sturen u per e-mail een retourlabel, waarmee u het pakket kosteloos aan ons kunt retourneren.

Retouren zakelijke bestellingen

Zakelijke bestellingen kunnen enkel in overleg geretourneerd worden. Als u graag een zakelijke bestelling wilt retourneren, kunt u contact opnemen met klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

 


 

Uitsluiting retourrecht

Er zijn ook artikelen die u niet kunt retourneren. Dit zijn artikelen die voor u op maat / naar uw specifieke wensen vervaardigd zijn. Hierbij kunt u denken aan gestoffeerde zitmeubelen of tafels welke op maat gemaakt zijn.

 


 

Kosten en geldteruggave

Retourenkosten

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. In het geval van een defect of wanneer u een verkeerd artikel ontvangen heeft dan betaalt Hal20design de kosten voor het retourneren. U kunt de kopie van de orderbon aan ons doorsturen zodat wij deze kosten aan u kunnen retourneren.

Geldteruggave

Wanneer u een online artikel retourneert heeft u recht op een teruggave van het volledige aankoopbedrag en eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending. Terugbetaling vindt zo spoedig mogelijk plaats, uiterlijk binnen 14 dagen na melding van de herroeping. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen. Lees meer over geldteruggave op onze pagina Betalen & Geldzaken.

 


 

Retouradres

Hal20design
Langsom 20
1066 EW Amsterdam
Nederland