checkGratis verzending vanaf € 25,-checkGrootste Koozo dealer NLcheckGratis montage service

Mandje ( )

Welke bank past bij mij ?

Uw ruimte

Banken nemen in een kamer vaak de meeste ruimte in, dus voordat u zich begint te oriënteren, overweeg zorgvuldig waar u uw aankoop in uw woning neer gaat zetten.

Daarom ook ons steekadvies : 2 x meten = 1 x kopen. Onomstotelijk in uw voorbereidingen op het aankopen van een bank.

Gelieve dus de ruimte waar u uw nieuwe bank denkt te plaatsen zorgvuldig op te meten, inclusief lengte en breedte. Mocht u niet helemaal zeker zijn van de plek waar u uw bank wilt gaan neerzetten, probeer dan met plakband of krantenvellen die ruimtes aan te geven die uw bank in gaat nemen.

Zodoende krijgt u een beter idee hoe uiteindelijke plaatsing eruit gaat zien.

Indien u slechts beperkte ruimte ter beschikking heeft, zou het verleidelijk kunnen zijn de grootst mogelijk passende bank te plaatsen, echter uw bewegingsruimte zal hierdoor veel beperkter uitvallen. Tegelijkertijd zal een bankstel van gemiddelde afmeting een grote kamer leeg doen aanvoelen.

Het uitzoeken van een bank- of bankstel in de juiste maatverhouding ten opzichte van uw kamer is niet alleen een verstandige keuze, maar ook een keuze die op den duur zijn vruchten af zal werpen. Hoeveel mensen wilt u dat er op uw bank plaats zullen kunnen nemen? Denk grondig na over hoe u uw nieuwe bankstel denkt te gaan gebruiken en hoeveel mensen plaats zullen kunnen nemen zonder elkaar in de weg te zitten. Wilt u uw benen graag lekker op kunnen tillen en uitstrekken?

Zal uw bank nodig blijken om gasten op onder te brengen? Uw nieuwe bank zal nog vele jaren moeten doorstaan en dus is het nu zeker de moeite waard ruim tijd te spenderen aan het hard maken van uw kwaliteitseisen.

 

Soorten banken

Elke bank is verschillend en komt met eigen voor en tegens. Wij nemen u mee langs sommige van de meest populaire types banken ten einde u te helpen bij het vinden van die bank welk het beste bij u past.

 

Tweezitsbanken

De oplossing indien slechts kleine ruimtes beschikbaar zijn.

Zuiver Bank Jaey sofa

Compact maar perfect van vorm, dit type is ideaal voor kleinere ruimtes, zoals kleine woon- en slaapkamers en knusse hoekjes. Meestal zijn zij voorzien van één lang dan wel een twee zitkussens.

 

Driezitsbanken

Een populaire en veelzijdige keuze

Pode Fold Bank

Driezitsbanken zijn ons meest geliefde type bank. Zij zijn royaal en hebben veel ruimte voor comfort, bovendien zijn zij voorzien van of twee dan wel drie zitkussens.

 

Module banken

Volledige flexibiliteit

KoozoKoozo David

Module banken geven de mogelijkheid om dingen te veranderen. U kunt een samenstelling formeren waar u zich lekker bij voelt en weer aanpassen naar gelang uw wensen en comfort. Module banken beslaan over het algemeen meer ruimte dan driezitbanken en zijn dus een fantastische keuze voor open ruimtes.